مولان

مولان

مولان

مولان

  • ۰
  • ۰

سردخانه مهران سرد تبریز

سردخانه مهران سرد تبریز جهت ارائه خدمات و نگهداری محصولات و کالاها با بالاترین استاندارهای جهانی در سال ۱۳۷۱ تأسیس شد. از این سردخانه می‌توان به عنوان مدرن‌ترین و نزدیک‌ترین سردخانه به شهر تبریز نام برد که این موضوع در شرایط فعلی کمک شایان توجهی در کاهش هزینه‌ها به مشتریان خواهد نمود.

سردخانه مهران سرد تبریز جزو سردخانه‌های صنعتی به‌حساب می‌آید و با دارا بودن نشان استاندارد ملی، پیشرفته‌ترین ماشین‌آلات و ادوات، ماشین‌آلات یدک در مواقع بروز مشکل، سیستم عایق حرارتی و رطوبتی، سیستم انبارداری پیشرفته، سیستم پیامکی سردخانه و همچنین خدمات تلفن گویا و غیره، جهت نگهداری محصولات و مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای سه بخش مختلف، سردخانه میوه‌ و سبزیجات، سردخانه لبنیات و سردخانه گوشت و مرغ می‌باشد.

سردخانه میوه و سبزیجات

نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه باعث افزایش عمر و کیفیت محصولات و برقراری ثبات در بازار عرضه و تقاضا می‌شود. همچنین عرضه میوه و سبزیجات سردخانه‌ای در توزیع زمانی مناسب و خارج از فصل برداشت باعث جذب مشتری، فروش با قیمت بالاتر و افزایش سود برای کشاورزان می‌شود.

نگهداری میوه و سبزیجات باید به طور صحیح و طبق اصول خاصی انجام بگیرد. به این منظور برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات از سردخانه بالای صفر استفاده می‌شود. به این علت که بیشتر میوه‌ها و سبزیجات در دمای زیر صفر ظاهر نامطلوبی پیدا کرده و کیفیت خود را از دست می‌دهند.

یکی دیگر از اهمیت‌های اصلی استفاده از سردخانه میوه، علاوه بر حفظ کیفیت و جلوگیری از فاسد‌شدن میوه باعث کنترل قیمت بازار نیز می‌شود. به این صورت که با انبار کردن میوه در سردخانه موجب می‌شود، در زمان‌هایی که فصل برداشت محصول نیست بازار با کمبود میوه مواجه نگردد و همچنینی در زمان برداشت محصول نیز با کاهش قیمت مواجه نشود. از این رو سردخانه مهران سرد تبریز در سال ۱۳۹۹ اقدام به ذخیره و نگهداری حدود ۵ هزار تن سیب نموده است. این موضوع باعث ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار گردیده به این صورت که از کاهش بیش از حد قیمت در فصل برداشت که به ضرر باغداران است و همچنینی افزایش قیمت در خارج از فصل برداشت که به ضرر مصرف‌کنندگان هست جلوگیری شده و همچنین سبب تشویق باغداران نسبت نگهداری محصول خود در سردخانه تا زمان عرضه مناسب در بازار می‌شود.

سردخانه در تبریز

سردخانه لبنیات

فرآورده‌های لبنی از جمله محصولات مغذی و مفید برای بدن هستند این محصولات نسبت به ورود باکتری‌ها و میکروب‌ها بسیار حساس بوده و خطر فاسدشدن آن‌ها بیشتر از سایر محصولات غذایی است؛ بنابراین باید محافظت و نگهداری از آن‌ها به نوعی فراهم شود که از رشد باکتری‌ها و هرگونه تغییرات منفی و مخرب احتمالی جلوگیری شده و در کنار حفظ ارزش غذایی محصول، طعم خوبی نیز داشته باشند. روش‌های مختلفی برای نگهداری و افزایش طول عمر لبنیات از جمله پنیر، کره، ماست و خامه و وجود دارد که یکی از این روش‌ها استفاده از سردخانه لبنیات است.

نگهداری محصولات لبنی در سردخانه با توجه به نوع لبنیات متفاوت است چون برخی از لبنیات به دمای بالای صفر و برخی دیگر به دمای زیر صفر نیاز دارند.

دو روش مهم و عمده برای نگهداری محصولات لبنی در سردخانه لبنیات و جود دارد از جمله:

  • نگهداری لبنیات به‌صورت سرد (بالای صفر درجه سانتی‌گراد)، در این روش جهت نگهداری محصولات لبنی از تانکرهای دارای سردکننده و خنک‌کننده‌های سطحی استفاده می‌شود.
  • نگهداری لبنیات به صورت یخ‌زده (زیر صفر درجه سانتی‌گراد)، در این روش نیز برای نگهداری و جلوگیری از فاسدشدن محصولات لبنی از روش انجماد استفاده می‌شود.

سردخانه در تبریز

سردخانه مهران سرد تبریز از سال ۱۳۷۱ به عنوان بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین سردخانه جهت نگهداری فرآورده‌های لبنی از جمله پنیر در شمال غرب ایران شناخته شده‌ است. نزدیکی به مرکز تجارت پنیر تبریز و نگهداری لبنیات با بالاترین کیفیت و پیشرفته‌ترین تجهیزات از ویژگی‌های این سردخانه به شمار می‌رود.

سردخانه گوشت و مرغ

مواد پروتئینی ماند گوشت و مرغ با توجه به میزان مصرف بالایی که دارند باید طبق شرایط خاصی نگهداری شوند و اگر تمهیدات لازم از جمله دمای مناسب و رطوبت کافی جهت نگهداری این مواد به درستی فراهم نشود به سرعت در معرض خرابی و فاسدشدن قرار می‌گیرند؛ بنابراین از سردخانه گوشت و مرغ برای نگهداری موقت و طولانی مدت، اطمینان از سلامت و بهداشت و افزایش طول عمر مواد پروتئینی استفاده می‌شود. سردخانه‌های گوشت و مرغ در مکان‌هایی نظیر مراکز نظامی، بیمارستان‌ها، کشتارگاه‌ها، بیمارستان‌ها و هتل به کار می‌روند.

با توجه به اینکه مواد پروتئینی مثل گوشت، مرغ و غیره با همدیگر متفاوت هستند در نتیجه روش نگهداری از آن‌ها در سرخانه نیز متفاوت است اما به‌طور کلی از دو روش نگهداری به صورت سرد و نگهداری به صورت یخ‌زده برای حفظ و نگهداری مواد پروتئینی استفاده می‌شود.

نکات مهم در انتخاب یک سردخانه مناسب

اگر قصد نگهداری از محصولات خود را دارید باید با تحقیق و آگاهی کامل از سردخانه‌ها، بتوانید گزینه‌ی مناسب را انتخاب کنید. نگهداری محصولات کشاورزی، لبنیات و سایر موارد باید طبق اصول و شرایط خاصی انجام بگیرد و چنانچه در سردخانه‌ای نکات و استاندارهای تعیین‌ شده رعایت نشود موجب افت کیفیت ظاهری، پایین آمدن ارزش غذایی محصولات و وارد شدن خسارات زیاد به فروشندگان می‌شود.

سردخانه مهران سرد تبریز با سال‌ها سابقه درخشان در سردخانه‌های میوه، لبنیات و گوشت و مرغ تجربه بسیار موفقی در این زمینه دارد. شرایطی که در این سردخانه برای شما در نظر گرفته شده است به خوبی می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما جهت نگهداری محصولات مختلف باشد.

منبع : سردخانه مهران سرد تبریز

 

تلفن تماس : ۰۴۱۳۶۳۴۴۶۰۰

  • ۰۰/۱۱/۱۹
  • اکبری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی